Het werd tijd om  enkele van onze bevoorrechte Zweedse installateurs in de kijker te plaatsen.

Hier komt het fantastische verhaal van Michael Norrby van Takorama AB (de eerste De Boer gebruiker in Zweden - dankzij Micke !) en Adnan Kostanica van  EoB Plåt AB...die enkel en alleen nog wil werken met ons DuO F1 membraan.

EoB Plåt AB, Råå/Helsingborg

Adnan Kostanica

Adnan is een uiterst bekwame dakwerker bij EoB Plåt AB, een bedrijf dat al jarenlang met De Boer DuO F1 werkt. Hij zegt dat hij met geen enkel ander membraan dan met DuO F1 wil werken. De reden hiervoor is dat hij veel belang hecht aan een goed eindresultaat en een dak met een lange levensduur, wat het geval is met DuO. Bovendien werkt hij graag met DuO omdat dit voor de dakwerker het meest gebruiksvriendelijke membraan is op de markt. Hij kijkt ernaar uit om nog heel veel vierkante meter DuO F1 te installeren in de toekomst.

Takorama AB

Michael Norrby

Michael is de eigenaar en stichter van Takorama AB, het allereerste bedrijf in Zweden dat al sinds 1997 met De Boer samenwerkt. Hij is heel tevreden over DuO F1. Takorama installeert DuO F1 al jarenlang en promoot dit product als het beste premium membraan op de markt. Om maar een voorbeeld te geven: in 1997 installeerden ze een DuO dak waaruit ze nu een staal gesneden hebben. De kwaliteit van het staal is zo uitmuntend dat het wel lijkt alsof het membraan pas recent geïnstalleerd is: het heeft moeiteloos weer en wind doorstaan, wat opmerkelijk is aangezien dit dak zich dichtbij de westkust van Zweden bevindt.