De Boer is méér dan louter een producent van uitmuntende producten. Service en advies op maat staan centraal bij ons. We delen ook graag de kennis die we jarenlang opgebouwd hebben met onze partners.

DNA-onderzoek van uw dak

Het laboratorium van De Boer is het kloppend hart van ons kenniscentrum. Hier gebeurt de kwaliteitscontrole en worden nieuwe samenstellingen uitgedokterd die leiden tot nog betere, duurzame resultaten.

Op uw vraag kunnen we ook het DNA van uw dak onderzoeken. In ons lab maken we een analyse van een stukje dakhuid en geven we u advies of sanering wenselijk is en wat de verschillende mogelijkheden zijn.  

Technische ondersteuning wereldwijd

Ons kenniscentrum in Schoten staat in contact met al onze medewerkers wereldwijd zodat we stand-by zijn voor al hun vragen en problemen.

We geven opleidingen aan dakdekkers omdat elke schakel van de ketting belangrijk is: onze producten komen pas helemaal tot hun recht dankzij het vakmanschap van onze partners.
En uiteraard zitten we vaak aan tafel met architecten en zoeken samen naar technische en creatieve oplossingen die al tot spraakmakende resultaten geleid hebben.
 
Dankzij het feit dat De Boer verschillende afdelingen heeft, kan elke vraag rond het dak, van waterdichtheid tot veiligheid, beantwoord worden.