FUJITSU TEN is een Japanse fabrikant van audiovisuele producten en elektronica voor de auto-industrie, delicate producten die stof en vocht vrezen. Het bedrijf heeft fabrieken in Azië, Oceanië, Europa en Amerika.

Voor hun fabriek in het Laguna Technopark in Santa Rosa City in de Filippijnen, had onze opdrachtgever nood aan een duurzame en betrouwbare waterdichte oplossing voor de renovatie van de platte daken in beton. De Boer werkte hiervoor samen met het degelijk opgeleide team van de erkende dakspecialist Dubbel Philippines Inc.
Nadat de ondergrond gereinigd en voorbereid was, bracht Dubbel Philippines De Boer Duo High Tech 4 WGG/F C180 membranen aan op het bestaande platte dak. Hierbij werd een mechanische bevestigingstechniek gecombineerd met de vlamlastechniek. Het DuO-membraan heeft al jaren zijn degelijkheid bewezen in tropische gebieden. Om helemaal zeker te zijn van de waterdichte oplossing, ontving de eigenaar van het gebouw een 15-jarige garantiepolis van De Boer.

Hiermee kunnen De Boer Belgium en Dubbel Philippines een succesvol project toevoegen aan hun referentielijst. Voor meer info over DuO on Indonesië, ga naar www.deboer.ph