De Boer Safety is dé referentie als het gaat om veiligheid op daken en andere hoogten. Dankzij een uitgebreid gamma aan kwalitatieve systemen kunnen we voor haast elke situatie een gepaste oplossing bieden. Maar welke oplossing is nu werkelijk het meest geschikt voor uw project? We geven u alvast een overzicht van de verschillende mogelijkheden. De specifieke eigenschappen en voordelen van elk systeem worden duidelijk aangegeven. Hierdoor kan u zelf op zoek gaan naar de perfecte balans tussen veiligheid, budget en gebruiksvriendelijkheid.

Hekwerk

Een collectieve bescherming biedt de beste oplossing om een val van op hoogte te voorkomen. Iedereen wordt namelijk beschermd zonder iets te moeten doen. Er is geen opleiding of specifieke kennis nodig en er dienen geen persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt te worden.

Bekijk ons aanbod hier.

Leeflijnen

Leeflijnen of staalkabeltrajecten zijn een vorm van persoonlijke valbeveiliging. Ze laten toe om op een veilige wijze op hoogte te werken. In combinatie met een veiligheidsharnas kan men zichzelf zekeren aan een staalkabeltraject en toch voldoende bewegingsvrijheid houden. Een speciale loopwagen kan op elk punt op de staalkabel bevestigd worden en loopt over de verschillende tussensteunen zonder dat men zich moet loskoppelen.

Bekijk ons aanbod hier.

Ankerpunten

Ankerpunten zijn een vorm van persoonlijke valbeveiliging en maken het mogelijk om veilig te werken op hoogte. Door het gebruik van de juist PBM’s zoals een veiligheidsharnas en een verbindingslijn, kan men zich vasthaken aan een ankerpunt. Eens men zich gezekerd heeft, kan men veilig werken binnen een cirkel rond het ankerpunt.

Bekijk ons aanbod hier.

Ladders & kooiladders

Vaste gevel- en kooiladders verlenen een veilige toegang tot daken en andere hoogten. Ook obstakels zoals installaties en brandmuren kunnen veilig overbrugd worden door ladders en overstapbordessen.

Bekijk ons aanbod hier.

Veiligheidsmarkering

Een duidelijke markering maakt het mogelijk om de grens te trekken tussen de 'veilige zone' en de 'onveilige zone'. Daardoor weet je in één oogopslag waar het valgevaar zich op het dak bevindt.

Bekijk ons aanbod hier.