Veiligheid op uw dak

Het dak beschermt mensen, goederen en machines tegen weer en wind. Daarom hebben we er alle baat bij om onze daken in topconditie te houden. Door middel van periodieke inspectie en onderhoud kunnen grote problemen voorkomen worden. Als er zich plots toch een lek voordoet, moeten we snel kunnen reageren zodat de schade beperkt blijft.

Vaak zijn het kleine problemen die met een beperkte inspanning verholpen kunnen worden. Maar zonder valbeveiliging houdt zelfs de kortste interventie op het dak een groot risico in. Het gevaar schuilt vaak in een klein hoekje en ongevallen op hoogte zijn haast nooit vergevingsgezind. Daarom worden de meeste daken systematisch uitgerust met valbeveiliging.

De Boer Safety beschikt over een uitgebreid aanbod van enkel kwalitatieve, innovatieve én “dak-vriendelijke” valbeveiligingssystemen. Onze specialisatie? Bestaande daken! Voor haast elk dak, ongeacht het type constructie of het type dakbedekking, kunnen wij een geschikte oplossing voorstellen. Dit steeds met de focus op veiligheid, budget en gebruiksvriendelijkheid.

Vertrouwt u het plaatsen van veiligheid op uw dak toe aan een specialist in veiligheid of specialist in daken? Een compromis dat u met De Boer Safety niet hoeft te maken want onze ervaring sinds 1922 is ongeëvenaard.

valbeveiliging op dak van Hotel La Reserve Knokke