Aanbod van producten die werken op het dak makkelijker maken.

De Boer Easyclean

De Boer EasyClean reinigt moeiteloos uw lijmpistolen en gereedschap.
EasyClean kan tevens gebruikt worden om overtollig en onverhard lijmschuim van de ondergrond te verwijderen.

Easy wipes

EasyWipe reinigingsdoekjes verwijderen moeiteloos bitumen, niet uitgehard PU-schuim, primer en vele andere producten van uw handen en werkgerei!

Eigenschappen :

De Boer Mini pompier

Brandbrusser van mini-formaat

Bevat brandblusschuim dat tot 30 keer zijn volume uitzet en kan ingezet worden voor: vetten / olie / alcohol / koolwaterstof-/ vaste stoffen en elektrische branden

Mini Pompier is een echte “all-rounder”: hij is gespecialiseerd in het blussen van branden van de 4 belangrijkste brandprestatieklassen A, B,C en F.

Door zijn handig formaat kan hij overal geplaatst worden en in een noodsituatie dicht bij handbereik aanwezig zijn. Mini Pompier betekent extra veiligheid op het dak, maar ook in huis, in de keuken, op kantoor, in de werkplaats, in de garage, op de weg in uw auto, tijdens het kamperen, op de barbecue ... Mini Pompier biedt grote bescherming voor weinig geld!

Voordelen :

 • Blust brandhaarden en voorkomt zo grote catastrofes
 • Kleine en lichte verpakking
 • Vergroot tot 30 x zijn volume
 • Handige bevestigingsclip
 • Biologisch afbreekbaar
 • Laat geen poederresten na bij het blussen
 • Zet geblust vet/olie om in zeep=makkelijk te reinigen
 • Blusafstand tot 1,5m (in tegenstelling tot blusdeken)
 • Spuit niet met hoge druk waardoor het vuur niet wegspat
 • Niet toxisch of irriterend voor de huid
 • afkoelend effect op verhitte materialen
 • Niet elektrisch geleidend tot 35 000 V
 • Geen onderhoud of herkeuring nodig
 • Houdbaarheid is 2 jaar
 • Veiligheidscertificaten op Europees niveau
 • Eénmaal gedoofd, vermijdt heropflakkering van de brandhaard
 • Lage aankoopprijs
 • Gemakkelijk te bedienen, schudden, drukken en blussen (geen veiligheidsclips)

De Boer Liquid

Bitumineuze reparatiepasta

Omschrijving : Zwarte, half-vloeibare, met vezel versterkte coating voor snelle waterdichting van daken en goten, zelfs op natte ondergrond.
Toepassingen : De Boer Liquid uitstrijken is een naadloze rubber-bitumenlaag aanbrengen die vrijwel alle verouderde dakmaterialen zoals roofing (bitumineuze dakmembranen), herstelt en in levensduur verlengt. Ook toepasselijk op funderingen, metalen, beton, oude asfalt, ... Niet toepassen op natuur-, kunstleien of asbestplaten.
Verwerking : Het grondvlak vooral grondig schoonmaken en slecht hechtende delen verwijderen. Barsten en blazen (eerst openmaken) opvullen en dicht kleven met reparatiepasta De Boer Mastic en nadien medebehandelen met het volledig oppervlak. Platte daken moeten een helling hebben. Plaatsen waar het water niet afvloeit, degraderen het eerst. Omroeren voor gebruik. Aanbrengen met kwast, borstel, rubberschuiver of airless. Verdunnen met White Spirit (Terpentine) bij koud weer, bij gebruik van airless en eventueel als eerste indringingslaag. Er kan ook eerst één laag sneldrogende  De Boer primer worden aangebracht als fixeerlaag. De Boer Liquid wordt in één of beter in twee gekruiste lagen aangebracht en eventueel kan ter versterking een weefsel tussen de lagen ingebed worden. Gereedschap reinigen met White Spirit.
Verwerkingstemperatuur : min. 8° à 30°C.
Verbruik : 0,70 à 1L:m2/laag afhankelijk van de poreusheid van de ondergrond.Droogtijd : Stofvrij na 4-6 uren, droog na 24-36 uren afhankelijk van de atmosferische omstandigheden, na ca 8 dagen beloopbaar echter niet voor intensieve circulatie.
Houdbaarheid : In gesloten verpakking, op een koele plaats tenminste 12 maanden.

De Boer Mastic

Bitumineuze reparatiepasta

Omschrijving : De Boer Mastic is een soepel blijvende, snelhechtende zwarte plasto-elastische voeg- en reparatiepasta op basis van rubber-bitumen, versterkt met vezels.
Toepassingen : Herstellen van barsten, scheuren, blazen op bitumineuze daken en goten. Afwerkingsmastiek voor afdichting van verbindingen tussen dakmembranen met schoorsteen, afvoeren, koepels, opstanden en verluchtingskanalen. Kleven van shingels en isolatie (isolatie moet bestand zijn tegen solventen).
Verwerking : Aanbrengen op stof-, vetvrij en droog oppervlak. Sterk poreuze ondergronden vooraf behandelen met De Boer Primer. Toepassen met truweel of plamuurmes. Blazen worden kruisvormig ingesneden en gedroogd, de opstaande uitsnijdingen in de mastiek drukken. Daarna afwerken zoals bij scheuren of barsten door een dubbele laag aan te brengen met als versterking tussenin een glasvezel of polyesterband. Gereedschap reinigen met white spirit (terpentine).
Verwerkingstemperatuur : 8° à 30°C.
Verbruik : ± 1 kg per lopende meter op 12 cm breedte.
Houdbaarheid : In gesloten verpakking, op een koele plaats tenminste 12 maanden.