Commitment

Ondernemen met respect voor mens en milieu

De wereld verandert, de aarde warmt op en de zorg om het milieu wordt groter.
Bij De Boer ondernemen we op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij respect voor mens en natuur centraal staan. Veiligheid en ecologie zijn belangrijke issues voor ons.
 
We reiken alle mogelijke tools aan om de veiligheid op het dak te garanderen en we informeren onze klanten inzake veiligheidspreventie.

We recycleren onze afvalstoffen en we promoten “groen transport” door onze medewerkers te stimuleren om met de fiets naar het werk te gaan. Mens sana in corpore sano, met een extra bonus voor de natuur. En last but not least proberen we de lucht gezonder te maken dankzij onze bitumineuze daken met een luchtzuiverend en afkoelend effect en onze groene daken en gevels, producten waar we 100% achter staan.

Worldwide

De Boer wereldwijd

De Boer is als premium nichespeler in de hele wereld actief, van Scandinavië tot Zuid-Oost Azië, en uiteraard ook op onze thuismarkt en in onze buurlanden. Dankzij solide partners hebben we wereldwijd al heel wat grootse projecten kunnen realiseren. Onze producten bieden immers in alle klimaten een even hoge bescherming en levensduur. Om elke klant ter wereld stipt te kunnen bedienen, hebben we distributiecentra over de hele wereld.
 
De internationale medewerkers van De Boer staan in nauw contact met het kenniscentrum van De Boer om technische support op maat te kunnen bieden. We zijn maar een muisklik van de wereld verwijderd.
 
Dankzij onze eigen transportdienst leveren we just in time op uw werf, waar ook ter wereld.

Since 1922

1922: De start van een waterdicht succes

Een dak boven het hoofd is een van de meest elementaire noden van de mens. Sinds 1922 vormen daken de bestaansreden van het Belgische bedrijf De Boer. Dankzij zijn jarenlange knowhow geniet De Boer een wereldwijde reputatie op het vlak van duurzame bitumineuze dakmembranen voor platte en licht hellende daken. Veeleisende architecten, eigenaars en dakdekkers die op lange termijn denken, schenken al decennia lang hun vertrouwen aan De Boer. En dat is geen toeval: het is altijd de ambitie van De Boer geweest om de beste te zijn en te blijven. Hiervoor volstaat het niet alleen om goede producten te ontwikkelen die aan de strengste kwaliteitsnormen beantwoorden, ook de partners die met de producten van De Boer werken, zijn een onmisbare schakel. Daarom biedt De Boer een hoogstaande technische ondersteuning en opleiding aan zijn klanten. Kwaliteit van productie tot plaatsing en onderhoud is immers de beste garantie voor een lange levensduur van uw dak. Een degelijk dak dat lang meegaat, beschermt de waarde van uw eigendom en zijn inhoud.
In zee gaan met De Boer is denken op lange termijn.

Innovation

Vernieuwing als sleutel voor de toekomst

Vernieuwing is de constante in het verhaal van De Boer. Gedurende onze hele geschiedenis zijn we blijven investeren in kennis en productontwikkeling. Dankzij ons eigen productieapparaat en laboratoria beheersen we elk stadium van het productieproces en kunnen we de lat telkens hoger leggen. Jarenlang blijven we onze gerealiseerde projecten volgen zodat we de duurzaamheid van onze producten met cijfers kunnen staven. Meten om te weten zit in onze bedrijfscultuur gebakken.

Ondertussen blijft ons R&D team werken aan nieuwe producten die nog performanter zijn. Een van de mijlpalen in de geschiedenis van ons bedrijf is de lancering van DuO, een revolutionair product waaraan jarenlange research voorafgegaan is. Het bijzondere aan DuO is dat het product enerzijds een hoge elasticiteit en kleefvermogen en anderzijds een hoge mechanische weerstand, sterkte en stabiliteit verenigt. Ondertussen is ons DuO producten gamma sterk uitgebreid en zijn de producten en technieken steeds verder geperfectioneerd. Een aantal nieuwe, revolutionaire systemen zijn momenteel in volle ontwikkeling en zullen binnenkort gefinaliseerd worden. Wordt vervolgd…