Steeds meer eigenaars van gebouwen in Indonesië zijn op zoek naar waterdichte oplossingen op lange termijn om lekken in daken te vermijden.

De Boer’s verdeler en erkende installateur in Indonesië, PT Atap Teduh Lestari, heeft in het verleden al verschillende DuO waterdichte membranen op betondaken geïnstalleerd, in Jakarta en omstreken.

Een van onze recente installaties werd gerealiseerd op de kantoorgebouwen van de  State Cyber ​​and Password System (BSSN), een overheidsagentschap van de Republiek Indonesië dat instaat voor de beveiliging van gegevens en de cyber security. De missie van de organisatie bestaat erin om de veiligheid te vrijwaren van computerbestanden en paswoorden door een synergie te creëren tussen verschillende beheerders die samen instaan voor de nationale veiligheid en zo de economische groei van het land te versterken.
De structurele integriteit van hun kantoorgebouw is belangrijk, bijgevolg ook de nood aan een waterdicht, kwalitatief dak dat komaf maakt met lekken.

PT Atap Teduh Lestari leverde en installeerde DuO High Tech waterdichte membranen op het betonnen dak. De membranen werden gevlamlast.
Een ander project maakte deel uit van een nieuwbouwproject van het Opleidingscentrum van de Brandweer in Jakarta. In dit gebouw worden brandweermannen in spe opgeleid. Het betonnen dak werd behandeld met een bitumineuse primer en een laag DuO HT 4 WGG/F C180 waterdicht membraan.

In beide gevallen kregen de eigenaars een productgarantie-met-verzekering van 15 jaar.