Adviesverlening

Onze adviseurs staan klaar om u te ondersteunen tijdens de ontwerpfase van uw project. Op basis van een bezoek ter plaatse en een eventuele hechtproef van de ondergrond stellen zij een systeemopbouw voor. Aarzel niet om een aanvraag in te dienen voor een vrijblijvende analyse via e-mail.

Opleiding en training

Voor het bekomen van een duurzame en goed hechtende afdichting is de correcte uitvoering en verwerking cruciaal. Daarom hechten wij grote waarde aan de opleiding van onze uitvoerende partners. Wij organiseren graag praktijkgerichte trainingen voor u en uw medewerkers. Deze trainingen kunnen zowel in ons eigen trainingscentrum als bij u ter plaatse gegeven worden. Neem contact met ons op voor meer informatie en afspraken.

Opstart van werven

De Boer nv geeft ook ondersteuning bij de start van nieuwe projecten en advisering tijdens de werkzaamheden. U kan De Boer nv inschakelen voor het geven van een korte opleiding bij aanvang van de werf maar evengoed is het mogelijk om tijdens de opstartfase één van onze techniekers fulltime te laten meewerken.