Cruciale details op het dak zoals doorvoeren, afvoeren, opstanden en hoeken zijn vaak moeilijk af te dichten met de klassieke membranen. Een vloeibare afdichting kan hiervoor de ideale oplossing zijn. Ons nieuwe gamma vloeibare afdichtingssystemen heeft voor alles een oplossing!

Onlangs hebben collega's van De Boer Liquids, bij de Vlaamse Opera in Antwerpen enkele herstellingen uitgevoerd (problematische afvoeren in een koperen dakgoot).
Een moeilijk geval (op een zéér moeilijk bereikbare plaats), maar perfect haalbaar met onze De Boer Detailcryl!
Men was zo tevreden over de kwaliteit dat men prompt onze collega's liet terugkomen om een ander probleem op te lossen dat al jaren aansleept.
Ze mochten enkele lekken opsporen tot ver in de bovenliggende koperen dakgoot. Deze dakgoot werd op een aantal kritische punten volledig opnieuw ingewerkt met onze De Boer Detailcryl.

Met de volgende stortbui kunnen ze daar op hun beide oren slapen... er komt zeker geen druppel meer binnen!

Trouwens, bij de Vlaamse Opera zijn ze niet de enige; het onderhoudspersoneel van de Expo Brussel is ook al overtuigd... wie volgt?

Wenst u meer informatie over onze De Boer Liquids? Kijk dan op onze website of neem contact op met Stijn Vanhoudt  of telefoneer naar 03/641 08 37.

Kiest U voor De Boer FibrePur, een 1-components Polyurethaan coating? Of kiest u voor een nog snellere oplossing : De Boer Detailcryl en De Boer Fibrecryl, een 2-componenten PMMA coating met wapening?

Waar u ook voor kiest, met de vloeibare afdichtingssystemen van De Boer werkt u elk detail probleemloos af in een mum van tijd! En dit op zowat elke denkbare ondergrond : hout, beton, steen, metaal, PVC, EPDM, TPO, Bitumen, enzovoort.

De PMMA coatings van De Boer zijn bovendien verkrijgbaar in de meeste RAL-kleuren. In een variant met hogere antislip waarden zijn deze producten uitermate geschikt voor belijning en looppaden op het dak.