De architectenconferentie NZIA in:situ heeft om de twee jaar plaats en wordt georganiseerd door het Nieuw-Zeelandse Instituut van Architecten (NZIA). Deze nationale conferentie trekt architecten en publiek aan met een uitgelezen programma van keynote speakers, interessante lezingen, evenementen, rondleidingen en standen met exposanten uit de industrie.  Dit jaar had de conferentie plaats van 14 tot 16 februari in de Spark Arena in Auckland. Zoals in vorige edities ging De Boer een partnership aan met zijn verdeler Equus Industries Ltd voor een gemeenschappelijke stand op de conferentie en waren we ook de sponsor van de Platinum International Speaker. Het sponsorship van dit event is van grote waarde voor ons, aangezien ons belangrijkste doel erin bestaat om bij te dragen tot het architecturaal designproces. Dit evenement geeft ons de kans om inspiratie en kennis te delen met de industrie.

Alle 11 keynote speakers waren zonder uitzondering interessant. De Boer sponsorde Christopher Hawthorne, Chief Design Officer van de stad Los Angeles. Christopher was de eerste spreker op dag één en focuste op het thema “autonomie”, wat heel toepasselijk was op het design van Auckland City en de omgeving. De brede waaier van invalshoeken uit de hele wereld die aangereikt werden door NZIA waren heel inspirerend.

Dag twee van in:situ begon voor ons met een ontbijtsessie met internationale sprekers, wat de mogelijkheid bood tot meer casual discussies in beperkte kring, met Christopher Hawthorne en met andere genodigden. Rob Roxburgh, Directeur & General Manager van Equus Industries, en Oliver Verdickt, Asia-Pacific Area Manager van De Boer, waren aanwezig op het ontbijt en gaven een korte introductie van ons bedrijf.

Ons doel voor de conferentie bestaat er altijd in om contacten te leggen met de wereld van de architecten en onze nieuwe, immer evoluerende systemen voor te stellen. Dit doel houden we voor ogen wanneer we onze stand ontwerpen. Zo ontwierpen we nieuwe displays voor onze alombekende  De Boer DuOtherm warm dak systemen, ons nieuw De Boer DeboFlex Special Tanking systeem en het nieuwe DuOclad tweelaags-membraan isolerend daksysteem.